De leukste cadeaus voor jong & oud vind je op Ikwileencadeau.nl

Cadeau inspiratie nodig? Dit zijn onze adviezen

  • Home
  • Cadeau
gift-gb6d2cedf8_640

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een stel vrienden of naar cadeaus voor collega’s; het is soms erg lastig om een geschikt geschenk te vinden. Vandaag de dag is het vooral erg belangrijk om een cadeau te geven dat functioneel is. Een Djeep aansteker weggeven is dus best een leuk gebaar, maar dat zal niet als een echt cadeau worden gezien. Want zo’n Djeep aansteker kost vrij weinig. Anders wordt het als je de aansteker laat bedrukken. Dat is bij een Djeep aansteker uitstekend mogelijk, want de behuizing biedt daar voldoende ruimte voor. Met een persoonlijke opdruk krijgt zo’n wegwerpaansteker ineens veel meer waarde.

Gebruiksvoorwerpen

Eén van de redenen waarom een Djeep aansteker met persoonlijke opdruk een goed cadeau kan zijn, is dat het een gebruiksvoorwerp is. Een aansteker wordt dagelijks gebruikt, en je wordt dus dagelijks herinnerd aan het cadeau of aan de gever. Hetzelfde geldt voor een koffiebeker. Op zich is het niet zo’n kostbaar cadeau, maar als het een koffiebeker met een persoonlijke boodschap betreft is dat toch een waardevol cadeau.

Luxe en ontspanning

Als je niet weet wat een geschikt cadeau is voor iemand, kun je het zoeken in de hoek van de luxe en ontspanning. Daarbij kan worden gedacht aan producten in de woonkamer of slaapkamer, zoals een wake up light. Daarbij kan tevens op een leuke manier een knipoog worden gemaakt, vooral als het een cadeau is voor iemand die regelmatig te laat op het werk komt. Een bluetooth speaker is ook zo’n cadeau met een luxe uitstraling. Zo’n speaker is draadloos, zodat hij overal kan worden gebruikt, zelfs op het werk. Het geluid is bovendien subliem. Iedereen zal blij zijn als hij zo’n cadeau krijgt van zijn werkgever.

Persoonlijke boodschap

Het is dus belangrijk om bij een geschenk voor het personeel te kiezen voor luxe en voor een cadeau dat handig is in het dagelijks gebruik. Dat betekent meestal dat er flink wat geld voor moet worden uitgetrokken. Wie minder kan uitgeven zal het moeten zoeken in de persoonlijke boodschap die bij het cadeau hoort. Iemand kan een vrij eenvoudige pen enorm waarderen vanwege het opschrift dat er op staat. Hetzelfde geldt voor andere eenvoudige cadeaus, zoals een aansteker of een koffiebeker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *