De leukste cadeaus voor jong & oud vind je op Ikwileencadeau.nl

3 redenen waarom bloemen altijd een goed cadeau zijn!

  • Home
  • Cadeau
bouquet-g2efccfd1c_640

Bij een speciale gelegenheid, of gewoon zomaar, wordt er wel eens een bos bloemen cadeau gegeven. Nu zijn bloemen hartstikke geschikt om cadeau te doen. Twijfel je nog? Lees hier onze redenen om bloemen als cadeau te geven.

1. Op afstand te bestellen
Tegenwoordig zijn er steeds meer bloemisten die aan de deur een cadeau leveren. Handig dus als je iemand een cadeau wil geven, maar je zelf niet langs kunt gaan bij die persoon. Door online te bestellen, weet je zeker dat het cadeau bij deze persoon terecht komt en dat ervan genoten zal worden! Bloemen bestellen is in vijf minuten gebeurd, en je zal iemand echt verrassen! Je kunt vooraf al de leverdatum instellen, dus je weet zeker dat het op de juiste dag wordt geleverd.

2. Iedereen houdt van bloemen
Vaak is het lastig om een cadeau te verzinnen dat iemand écht leuk vindt. De meeste mensen spelen het dan ook veilig, door bijvoorbeeld een verzorgingsproduct of een kaars of dergelijks te kopen. Hartstikke suf, want negen van de tien keer verdwijnt deze ergens in een kastje en je kunt er iemand ook niet echt mee verrassen. Bloemen vindt iedereen wel leuk. Of het nu een man of een vrouw is, een oudere of een jongere, bloemen brengen een glimlach op ieders gezicht. 


Het fijne van bloemen is ook dat ze even blijven staan. Zeker als je goede bloemen koopt bij een erkende bloemist, kan je zo twee weken plezier hebben van de bloemen en de gezelligheid in huis. Dat maakt het tot het ideale cadeau.

3. Zeg het met bloemen
Iedere bloem heeft haar eigen symbolische boodschap. Zo staan rozen uiteraard voor de liefde, en tulpen voor schoonheid. Ook de kleur van een bloem geeft iets aan. Zo staat rood voor de liefde, wit voor rouw en geel voor vriendschap. Je kunt natuurlijk ook voor een gemengd boeket gaan! Zo staat een bos gemixte tulpen voor eeuwige schoonheid. Tulpen kopen is dan ook een goed idee als cadeau.

Het lijkt alsof er alleen maar dat ene boeket met bloemen is, maar met bloemen kan je eigenlijk alle kanten op. Zo kan je een boeket laten schikken in de kleur van het interieur van de ontvanger, of in zijn/haar lievelingskleur. Ook zou je eventueel een bloemstuk kunnen maken. Je maakt je cadeau gemakkelijk persoonlijk door een kaartje toe te voegen, of door een kleinigheidje toe te voegen, zoals iemands favoriete snoepgoed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *